010-2929095


Visum China aanvragen?

U bevindt zich: Visum International » Visumaanvraag China zakelijk
Hoe vraagt u uw zakelijk visum voor China aan?

Single entry
Verzamel onderstaande documentatie en stuur deze op naar Visum International.
  • Paspoort met geldigheid verblijfsduur 30 dagen (in maanden) : 6
  • Paspoort met geldigheid verblijfsduur 60 dagen (in maanden) : 6
  • Paspoort met geldigheid verblijfsduur 90 dagen (in maanden) : 6
  • Aantal kleurenpasfotos (standaard formaat) : 1 (tanden mogen niet zichtbaar zijn)
  • Uitnodiging, met in- en uitreisdatum, doel van het bezoek, te bezoeken plaats, relatie aangeven tussen aanvrager en uitnodigende partij, financiële garantstelling, op briefpapier van de uitnodigende partij met stempel en handtekening
  • Vluchtbevestiging
  • Hotelreservering
  • Visa Notification kopie (alleen noodzakelijk bij een verblijfsduur van 90 dagen)
  • Visumaanvraagformulier China (download hier)
  • Opdrachtformulier (klik voor download)

LET OP!! Voor URUMQI heeft u een VISA NOTIFICATION nodig ongeacht de duur van het verblijf!


Double entry
Verzamel onderstaande documentatie en stuur deze op naar Visum International.
  • Paspoort met geldigheid verblijfsduur van 30 dagen (in maanden) : 6
  • Paspoort met geldigheid verblijfsduur van 60 dagen (in maanden) : 6
  • Paspoort met geldigheid verblijfsduur van 90 dagen (in maanden) : 6
  • Aantal kleurenpasfotos (standaard formaat) : 1 (tanden mogen niet zichtbaar zijn)
  • Uitnodiging, met in- en uitreisdatum van beide reizen, doel van het bezoek, te bezoeken plaats, relatie aangeven tussen aanvrager en uitnodigende partij, financiële garantstelling, op briefpapier van de uitnodigende partij met stempel en handtekening, vermelding dat het een double entry betreft.
  • Vluchtbevestiging
  • Hotelreservering
  • Visa Notification kopie (alleen noodzakelijk bij een verblijfsduur van 90 dagen)
  • Visumaanvraagformulier China (download hier)
  • Opdrachtformulier (klik voor download)

LET OP!! Voor URUMQI heeft u een VISA NOTIFICATION nodig ongeacht de duur van het verblijf!


Multiple entry
Let op! De aanvraagduur van een Multiple entry visum is 10 werkdagen.
Verzamel onderstaande documentatie en stuur deze op naar Visum International.
  • Paspoort met geldigheid verblijfsduur 30 dagen (in maanden) : 9
  • Paspoort met geldigheid verblijfsduur 60 dagen (in maanden) : 9
  • Paspoort met geldigheid verblijfsduur 90 dagen (in maanden) : 9
  • Aantal kleurenpasfotos (standaard formaat) : 1 (tanden mogen niet zichtbaar zijn)
  • Uitgebreide uitnodiging met minimaal 3 data van bezoek
  • Visa Notification (origineel)
  • Vluchtbevestiging
  • Hotelreservering
  • Visumaanvraagformulier China (download hier)
  • Opdrachtformulier (klik voor download)

LET OP!! Voor URUMQI heeft u een VISA NOTIFICATION nodig ongeacht de duur van het verblijf!

Consulaire kosten voor dit visum

» Single entry (incl. BTW)€ 126,55
» Double entry (incl. BTW)€ 126,55
» Multiple entry 6 mnd (incl. BTW)€ 126,55
» Multiple entry 12 mnd (incl. BTW)€ 126,55

Kosten voor bemiddeling

» Normaal 6 dgn (excl. BTW)€ 20.95
» Express 5 dgn (excl. BTW)€ 32.50
» Rush 4 dgn (excl. BTW)€ 37.50

Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.

visuminternational.nl gebruikt cookies voor een optimaal gebruiksgemak van deze website. Klik hier voor meer informatie