010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Vacature buitendienst

Wij zijn per direct op zoek naar een:
Fulltime medewerker buitendienst/ambassadekoerier

Wil jij werken in een jong en groeiend bedrijf? Ben je stressbestendig, flexibel, servicegericht, zelfstandig, spreek je Engels en in het bezit van een B-rijbewijs?

Stuur dan direct je CV met foto en je motivatiebrief naar info@visuminternational.nl met onderwerp 'Vacature' en versterk ons team!

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.