010-2929095

Over Legalisaties

U bevindt zich: Visum International ┬╗ Legalisaties

Legalisaties

Voor verschillende transacties dienen documenten gelegaliseerd te worden door het consulaat van het betreffende land. Voordien moeten de documenten (afhankelijk van de aard en inhoud) al zijn gelegaliseerd door de Kamer van Koophandel, Rechtbank en/of het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Bij benodigdheden voor uw legalisatieaanvraag ziet u wat de ambassade of het consulaat accepteerd.

Er zijn twee soorten legalisaties:

  • Consulaire legalisatie
  • Apostille

Op de informatiepagina van het betreffende land van bestemming ziet u of een legalisatie danwel een apostille aangevraagd dient te worden.

Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.

visuminternational.nl gebruikt cookies voor een optimaal gebruiksgemak van deze website. Klik hier voor meer informatie