Nieuw visumaanvraagformulier China

Met ingang van 10 mei is er voor China een nieuw visumaanvraagformulier benodigd, per deze datum zullen de vorige aanvraagformulieren niet meer geaccepteerd worden.U dient er rekening mee te houden dat het invullen van dit formulier ongeveer een half uur in beslag neemt. Het formulier zal begin week 19 op onze site staan.

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.