Visum regelen Canton Fair?

Om de Canton Fair te bezoeken heeft u een visum nodig
Reist u naar China? Dan heeft u een visum nodig. Gaat u specifiek om de Canton Fair te bezoeken? Dan heeft u een zakelijk visum nodig. Om een zakelijk visum aan te vragen dient u over een uitnodiging te beschikken. Heeft u een uitnodiging dan kunt u direct de aanvraag indienen (zie onderstaand mogelijkheid 1). Heeft u geen uitnodiging neem dan telefonisch contact op met Visum International (zie onderstaand mogelijkheid 2).

Mogelijkheid 1: U heeft een uitnodiging
Indien u beschikt over een uitnodiging kunt u via onderstaande knop direct een aanvraag indienen voor het benodigde visum. U gaat dan een aanvraag doen voor een zakelijk visum.Mogelijkheid 2: U heeft geen uitnodiging
Neem telefonisch contact op met Visum International. We helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 010-2929095.
Consulaire kosten voor dit visum

» Single entry (incl. BTW)€ 126,55
» Double entry (incl. BTW)€ 126,55
» Muliple entry 6 mnd (incl. BTW)€ 126,55
» Muliple entry 12 mnd (incl. BTW)€ 126,55

Kosten voor bemiddeling

» Normaal 6 dgn (excl. BTW)€ 20.95
» Express 5 dgn (excl. BTW)€ 32.50
» Rush 4 dgn (excl. BTW)€ 37.50

Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.