010-2929095

Visum china-legalisatie

U bevindt zich: Visum International » China legalisatie

Legalisaties voor China

Wanneer u officiële Nederlandse documenten wilt gebruiken in China moeten deze documenten eerst gelegaliseerd worden. Het legaliseren zorgt ervoor dat uw documenten worden erkend in China. Laat onze specialisten u verder adviseren over uw legalisaties.

Onderstaand vindt u een overzicht waarin wordt getoond of voor reizigers met een Nederlandse nationaliteit een visum vereist is. Reizigers met een andere nationaliteit kunnen contact opnemen met Visum International voor meer informatie.

Aanvullende benodigde documenten

Meest gestelde vragen over legalisaties voor China

Kan ik de aanvraag van een legalisatie voor China versnellen?
Ja, dit kan. Een legalisatie kan in 2 werkdagen worden afgegeven. Documenten voor Hong Kong kunnen middels een apostille worden gelegaliseerd, dit kan in 1 werkdag.

Wat kost een spoedaanvraag voor het legaliseren van documenten voor China?
De kosten voor een spoedprocedure voor het legaliseren van documenten naar China bedragen:

Kosten via de ambassade van China:

€ 88,40 per document (zakelijke documenten)

€ 44,20 per document (privé documenten)

Rechtbank kosten: € 22,- per document/apostille

Bemiddelingskosten: € 39,50 excl. BTW

Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.