010-2929095

Tarieven verzending

U bevindt zich: Visum International » Tarieven » Verzending

Tarieven verzending

Wij hanteren de volgende tarieven voor de verzending van uw visum of legalisatieaanvraag:
  • Garantiepost € 17,50 (ex BTW) garantie aflevering binnen twee dagen.
  • Overnight koerier € 42,50 (excl. BTW) aflevering volgende werkdag voor 17.00 uur (Voor Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden gelden andere tarieven).
  • Overnight koerier € 52,50 (excl. BTW) aflevering volgende werkdag voor 12.00 uur (Voor Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden gelden andere tarieven).
  • Directe koerier € 1,75 per kilometer. Aflevering zelfde dag.
  • Avia Partner Balie Schiphol € 107,50 (excl. BTW) Service kosten Avia Partner balie zijn hierin  verwerkt. Aflevering direct.
Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.