010-2929095

Tarieven ophaalservice

U bevindt zich: Visum International » Tarieven » Ophaalservice

Tarieven ophaalservice

Wij hanteren de volgende tarieven voor het ophalen van uw visum of legalisatieaanvraag bij u thuis, op kantoor of op Schiphol:
  • Overnight koerier € 42,50 (excl. BTW) Als u voor 08.45 uur de ophaalservice besteld dan zal uw aanvraag voor 17.00 uur bij u opgehaald worden zodat wij de volgende werkdag uw aanvraag in behandeling kunnen nemen (Voor Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden gelden andere tarieven).
  • Overnight koerier € 52,50 (excl. BTW) Als u voor 11.45 uur de ophaalservice besteld dan zal uw aanvraag voor 17.00 uur bij u opgehaald worden zodat wij de volgende werkdag uw aanvraag in behandeling kunnen nemen(Voor Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden gelden andere tarieven).
  • Directe koerier € 1,75 (excl. BTW) per kilometer. De aanvraag zal bij binnenkomst direct in behandeling genomen worden.
  • Avia Partner Balie Schiphol € 107,50 (excl. BTW) . De aanvraag zal de volgende werkdag in behandeling genomen worden.
Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.