010-2929095

Over Visum International

U bevindt zich: Visum International » Over ons

Over ons

Visum International is gespecialiseerd in de begeleiding van visa en legalisaties bij ambassades en consulaten voor alle landen van de wereld. Snelheid en gemak maken van Visum International een betrouwbare partner voor bedrijven, reisorganisaties en particulieren.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als Visum International hoe wij uw visum- en/of legalisatieaanvraag aan moeten leveren en dit zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Vaak bestaat er ook een mogelijkheid om een spoedaanvraag te doen. Na telefonisch overleg met Visum International kunnen wij u deze service ook aanbieden en zorgen dat uw visum- en/of legalisatie met de grootst mogelijke spoed gereed zal zijn. 

Visum International is gevestigd te Rotterdam op bedrijven terrein Noord-West. De eigenaren Monique Verwaaijen (meer dan 20 jaar ervaring in de visa- en legalisatiebranche), Jan-Paul Nieuwveld (meer dan 18 jaar ervaring in de visa- en legalisatiebranche) en Franklin Deltenre (meer dan 15 jaar ervaring in de visa- en legalisatiebranche) met hun team van visum- en legalisatiespecialisten staan graag voor u klaar.

 Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.