010-2929095

Meest gestelde vragen over visa

Hoe lang duurt het aanvragen van een visum?

De tijd die een visum aanvraag in beslag neemt, hangt erg af van het land van bestemming. Er is bij verschillende landen de mogelijkheid om een visum in een dag te verkrijgen maar over het algemeen duurt de aanvraag langer. Als u de online aanvraag start ziet u vanzelf hoeveel werkdagen de visumaanvraag in beslag neemt.

Meer over Visa
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.