010-2929095

Tarieven uitnodigingen

U bevindt zich: Visum International » Tarieven » Uitnodigingen

Tarieven uitnodigingen

Wij hanteren de volgende tarieven voor Rusland uitnodigingen:
  • Toeristen uitnodiging (max. verblijf 30 dagen) € 50,- excl. BTW aanvraagduur 1 werkdag
  • Zakelijke uitnodiging Single entry 1 maand (max. verblijf 30 dagen) € 125,- excl. BTW aanvraagduur 1 werkdag
  • Zakelijke uitnodiging Double entry 3 maanden (max. verblijf 90 dagen per inreis) € 150,- excl. BTW aanvraagduur 1 werkdag
  • Zakelijke uitnodiging Multiple entry 1 jaar(max. verblijf 90 dagen per inreis) € 250,- excl. BTW aanvraagduur 1 werkdag
Voor LOI en Telex uitnodigingen hanteren wij andere prijzen en is de aanvraagduur anders dan hierboven omschreven, neem hiervoor contact op met Visum International.
 
 
Wij hanteren het volgende tarief voor het regelen van uw Visa Notification voor China:
  • Tourist/Business Multiple entry voor 1 jaar  € 300,- excl. BTW aanvraagduur inclusief uw visumaanvraag is 6 werkdagen.
 
Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.