010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Covid-19 / Coronavirus maatregelen
Beste relaties van Visum International, 
 
De afgelopen weken is de situatie rondom COVID-19 - beter bekend als het coronavirus - geëscaleerd. Op zondag 15 maart presenteerde het kabinet aanvullende maatregelen die verstrekkende gevolgen hebben voor alle Nederlanders. Bij Visum International volgen we de situatie op de voet en hanteren we zo zorgvuldig mogelijk de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Middels dit bericht stellen we u op de hoogte van ons beleid en wat daar de gevolgen van zijn. 
 

Gezondheid is prioriteit 

Voor Visum International staat de gezondheid van haar medewerkers, opdrachtgevers en relaties bovenaan. Alle maatregelen die we nemen zijn er primair op gericht om de gezondheid van onze mensen (en de mensen waarmee we in contact komen) te beschermen. 
 
Conform richtlijnen van het kabinet en RIVM heeft Visum International heeft een aantal maatregelen genomen om verdere uitbreiding van het coronavirus te voorkomen. De belangrijkste zijn: 
  • Er gelden strikte procedures voor het geval iemand klachten heeft en/of symptomen vertoont
  • Er gelden procedures rondom hygiëne (o.a. frequent handen wassen, hoesten/niezen in elleboog, gebruik maken van zakdoeken)
  • We schudden geen handen en vermijden fysiek contact
  • Werkplekken zijn dusdanig ingericht dat er 1,5 meter ruimte tussen personen is
  • Waar mogelijk werkt ons personeel vanuit huis
  • Personeel op kantoor wordt flexibel en strategisch ingezet om de kans op eventuele besmetting onderling te voorkomen
 

'Business-as-usual'

Visum International blijft volledig operationeel en probeert zoveel mogelijk 'business-as-usual' te laten verlopen. Aanvragen worden gewoon in behandeling genomen zoals gebruikelijk. Wel is het zo dat er reeds een aantal landen afwijkende procedures rondom uitgifte van visa hebben aangekondigd. Onze specialisten nemen in dat geval contact met u op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 
 
Visum International is telefonisch en per mail bereikbaar gedurende de reguliere openingstijden. Wel zijn de bezoektijden van ons kantoor aangepast naar 08:30 tot 10:30, op Maandag, Woensdag en Vrijdag.Ons bezoeken buiten deze aangepaste openingstijden is mogelijk maar dan uitsluitend op afspraak. Wilt u een afspraak buiten de aangepaste openingstijden maken neem dan telefonisch contact met ons op. 
 

Tot slot

De situatie blijft zich voortdurend ontwikkelen. Bijna dagelijks komt er nieuwe informatie beschikbaar.  Op basis van de nieuwe informatie zal Visum International waar nodig haar beleid aanpassen en haar relaties informeren. 

 
Vriendelijke groet, 
 
Team Visum International
 
Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.