010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Garantie post

Garantiepost gegarandeerd binnen twee dagen afgeleverd.

Wij bieden u nu de service garantiepost gegarandeerd afgeleverd binnen twee dagen voor € 15,- ex btw aan. Uw zending zal binnen twee dagen bij u worden afgeleverd, mocht u op het moment van aflevering niet thuis zijn dan zal de enveloppe in de brievenbus gedeponeerd worden.

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.