010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Aangetekende post

Er zijn weer vertragingen met de leveringen van de aangetekende post. Het is niet altijd zo dat een aangetekend stuk de volgende werkdag daadwerkelijk zal worden afgeleverd. Vaak komt de aangetekende post in de ochtend niet op tijd. zodat wij de visumaanvraag niet diezelfde dag mee kunnen nemen in onze route. Gelieve hier rekening mee te houden.

Als u een visumaanvraag danwel een legalisatieaanvraag heeft die met spoed dient te worden verwerkt, gelieve dan onze overnight koerier of directe koerier service te gebruiken.

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.