010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Breaking News Visum China

!! Breaking News !!
Vandaag hebben wij de eerste Crew visa-aanvragen voor China weer kunnen indienen! Meer weten over de mogelijkheden voor Crew visa en andere gespecialiseerde aanvragen? Neem telefonisch contact op met Visum International!

Let op: particuliere aanvragen zijn nog niet mogelijk en zakelijke aanvragen alleen onder bijzondere omstandigheden (o.a. met toestemming uit China).

Volg Visum International op LinkedIn en u bent als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.