010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Case: DJ's de wereld over

 

Het leven van een DJ die behoort tot de wereldtop kan hectisch zijn. Weken waarin gereisd wordt van Ibiza naar Tokyo om via Shanghai en Moskou naar Miami te vliegen zijn geen uitzondering. Vaak staan deze planningen ook nog eens onder grote tijdsdruk en is er geen marge voor vertragingen of andere onvoorziene omstandigheden ingebouwd. Om dit in goede banen te leiden, runt het management van deze DJ’s een zeer strakke logistieke operatie. 

Een essentieel onderdeel van deze operatie is het beheren en plannen van de visumaanvragen. Binnen het grotere geheel is dit onderdeel een discipline op zich vanwege de continu veranderende wetgeving, procedures en openings- en aanvraagtijden bij ambassades. Om die reden heeft het management van een aantal (bekende) DJ’s het beheer van de aanvragen uitbesteed aan Visum International. 

Wat maakt dit soort projecten voor ons een uitdaging om de tanden in te zetten? Wat dacht u van: 

  • Het werken onder zeer grote tijdsdruk. Elke minuut telt. 
  • Werken met grote verantwoordelijkheden. Een foutieve aanvraag kan leiden tot vertraging wat tot gevolg kan hebben het missen van een optreden op een festival van 100.000 man.
  • Beheren van meerdere paspoorten per persoon.
  • Ad hoc probleemoplossend denken als er last-minute wijzigingen zijn in het schema.
  • Pro-actief meedenken met het management om de kans op vertragingen te minimaliseren. 
 
Heeft u als organisatie te maken met complexe logistieke vraagstukken waar visa en/of legalisaties een rol spelen? Neem contact met ons op. Wellicht kunnen we u verder helpen. 
Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.