De 5 highlights van Vietnam die u niet mag missen!

Reist u binnenkort naar Vietnam? Hier zijn 5 highlights die u niet mag missen!

U heeft uw vlucht naar Vietnam geboekt, maar wat nu? Vietnam is een uitgestrekt land waar heel wat te zien valt. Om u een handje te helpen hebben wij een lijst gemaakt van de beste highlights in Vietnam die u zeker niet mag missen.

Untitled_design_1.png

 

1. Hanoi 
In het noorden van het land vindt u Hanoi - de hoofdstad van Vietnam.  Dit is niet de grootste noch de drukste stad van het land. Hanoi is een charmante stad, het oude centrum bestaat uit kleine, kleurrijke, authentieke huisjes. Ook is dit de perfecte plek om kennis te maken met de Vietnamese keuken.  

 
2. Halong Bay
Halong Bay is dé attractie van het noorden van Vietnam. Een eilandengroep voor de kust van Hanoi, die bestaat uit meer dan 3000 eilanden. De beste manier om deze groene eilanden te verkennen? Een van de vele boottochtjes over de helderblauwe zee. 

 
3. Hue
Hue is een stad die u niet standaard op ieder reisschema tegenkomt. Van 1802 tot 1945  was Hue de keizerlijke hoofdstad van Vietnam, en bevindt zich op de voormalige grens van Zuid- en Noord-Vietnam. Deze stad is rijk aan historie, cultuur, een voortreffelijke keuken en omringd door prachtige platteland-landschappen. Ga op pad met een gids, of een uitgebreide reisgids, en verdiep je in de Vietnamese geschiedenis. 


4. Hoi An
Deze havenstad staat bekend als de meest sfeervolle stad van Vietnam. Als de zon onder is wordt de stad op een magische wijze verlicht door tientallen lichtjes en lampionnen. Ook is de oude stadskern van Hoi An uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed. Een echte must see dus!


5. Ho Chi Minh
In het zuiden van Vietnam vind u Ho Chi Minh, een levendige metropool vol tegenstellingen. Van goedkope hostels tot luxe hotels, van dure restaurants tot de lekkerste eetkraampjes op straat. Van ronddwalen in sfeervolle steegjes met kleine tempels tot uit je bol gaan in de hipste clubs in heel Zuidoost-Azië.  Met een paklijst aan bezienswaardigheden is Ho Chi Minh een stad die u zeker niet mag missen. 


 

Let op! Reist u naar Vietnam dan is het verplicht om in bezit te zijn van een visum. Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Visum International en wij helpen u en uw reisgenoten graag bij een zorgeloze reis.

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.