010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

De Nederlandse volleybalsters met Visum International


De Nederlandse volleybalsters zijn 22 september t/m 1 oktober te zien op de Europese Kampioenschappen in Azerbeidzjan waar zij in Poule D tegenover België, Servië en Tsjechië staan. Alhoewel de kwalificatie op zichzelf al een prestatie is, willen de dames meer: een medaille!  

Visa aanvragen? Een hoop gedoe.                                                                                                                            

Reizen naar Azerbeidzjan vereist een visum en dat moet uiteraard geregeld worden. Het aanvragen van visa wordt in onze ervaring nog te vaak als sluitpost gezien met alle gevolgen van dien. In een korte tijd moet er ineens een hoop geregeld worden wat soms vervelende consequenties kan hebben (met in het uiterste geval uitstel of annulering van de reis!).

Visum International als partner.

Daarom schakelde het teammanagement Visum International in als partner voor de visa-aanvragen. Visum International heeft voor de 22 Nederlandse volleybalsters en staf de visa mogen verzorgen. Net zoals altijd met veel persoonlijke aandacht, flexibiliteit en goede service. Dit scheelde de staf een hoop geregel waardoor ze zich volledig op het EK konden focussen. 


Visum International wenst de dames enorm veel succes en hopen op een goed resultaat!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Visum International en wij helpen u en uw reisgenoten graag bij een zorgeloze reis.

 

Nederland-Belgie-CEV-header1051.jpg

 

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.