010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Europees voetbal supporten met Visum International

 

petrovsky-stadium.jpgMet de gehele supportersclub op reis om je favoriete club aan te moedigen is geweldig. Wel blijkt het vaak een hoop gedoe als de juiste reispapieren geregeld moeten worden - zeker als men in grote groepen reist. Daar kwamen ook de supporters van FC Utrecht achter in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Zenit Sint Petersburg in het kader van de UEFA Europa League. Het duurde dan ook niet lang voordat er gezocht werd naar hulp bij het aanvragen van de benodigde visa. 

Visum International heeft voor meer dan 80 supporters de visa verzorgd. Net zoals altijd met veel persoonlijke aandacht, flexibiliteit en service. Zo zijn paspoorten last-minute opgehaald, is er in de avonden uitvoerig contact geweest en zijn een hoop ad-hoc problemen door ons opgelost. Het resultaat was een zorgeloze reis naar Sint Petersburg waar elke supporter zich slechts druk hoefde te maken om de uitslag van de wedstrijd. 

Helaas is het Europese avontuur van FC Utrecht door een 2-0 verlies ten einde. Visum International had de ploeg - en vooral ook de supporters - een langer verblijf in Europa gegund. Volgend jaar een nieuwe ronde met nieuwe kansen. We hopen uiteraard van harte dat er weer voor Visum International wordt gekozen als partner voor de visa aanvraag. 

Is uw club nog actief in Europa? Neem contact op met Visum International en we helpen u en andere supporters graag bij een zorgeloze voetbalreis. 

Team Visum International

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.