010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Interview met Franklin

"Het is altijd een feestje en een leuk en gezellig team dragen daar natuurlijk aan bij!" zijn de woorden van Franklin Deltenre over het werken bij Visum International.

Franklin werkt al sinds medio 2014 bij Visum International en is inmiddels niet meer weg te denken uit het team. Nu hij sinds 2 maanden partner is werd het hoog tijd om de buitenwereld eens wat beter kennis te laten maken met deze stille kracht. Lees in de Q&A hieronder meer over Franklin, zijn rol binnen het team en hoe hij de toekomst van Visum International voor zich ziet. 


1. Hoe lang werk je al bij Visum International?

Ik ben sinds medio 2014 bij het team gekomen, met een geschiedenis van toen bijna 10 jaar werkervaring in de business. 


2. Wat is je rol in het team?


Je moet gebruik maken van je sterkste kanten en in mijn geval is dat het operationele. Ik beantwoord de telefoon, kijk de aanvragen na, stuur de koeriers aan etc.


3. Hoe ziet een dag voor jou eruit bij Visum International?


Altijd als een feestje, een leuk en gezellig team dragen daar natuurlijk aan bij. Het is en blijft altijd een team effort. 's Morgens openen en beginnen met de post, de aanvragen bekijken en completeren. De koerier naar Den Haag etc. sturen met een ronde. De ochtend verder benutten met het beantwoorden van de telefoon en e-mails, dit gaat de hele dag door. Niet te vergeten te lunchen en dan verder met werken. 's Middags de aanvragen die klaar zijn gereedmaken voor verzending. De gehele dag is iedereen welkom om zijn aanvragen langs te brengen, wij kijken die dan direct na. Het merendeel van de aanvragen die de cliënt opgehaald wilt hebben, houden wij in eigen beheer en dat zorgt voor de persoonlijke touch. 


4. Waar zie jij jezelf en Visum International over 5 jaar?


Een toekomstbeeld is mooi, maar zeker weten doe je iets nooit. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen. Voor een hopelijk zeer rooskleurige toekomst, zowel zakelijk als privé.


5. Jullie zijn net verhuisd, hoe bevalt het nieuwe pand?


Pracht locatie, dichtbij meerdere uitvalswegen en dat maakt ons nog meer flexibeler dan we al waren. De mogelijkheden zijn oneindig. Tevens is het een leuk gegeven dat we van de cliënten alleen maar positieve feedback krijgen over onze nieuwe locatie.

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.