010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Naar Rusland? Visum International helpt!
 
Om een visum voor Rusland te kunnen aanvragen, is een uitnodiging nodig waaruit blijkt dat u welkom bent in het land. Het type uitnodiging dat het Russische Consulaat vereist, is afhankelijk van het doel van de reis. Zo gelden er voor zakelijke reizen andere regels dan voor toeristische trips. 
 

Een uitnodiging voor een bezoek aan Rusland: Een hoop gedoe.

Zelf een uitnodiging aanvragen is mogelijk maar zorgt vaak voor frustratie, vertraging en verwarring. Visum International ontzorgd bij het aanvragen van deze uitnodiging. Uiteraard zoals gewoonlijk met veel persoonlijke aandacht, flexibiliteit en goede service.
 

Verschillende uitnodigingen

Afhankelijk van het doel van een reis kan de vereiste uitnodiging verschillen. Voor zakelijke reizen is bijvoorbeeld een uitnodiging ondertekend door de CEO van het Russische bedrijf wat u bezoekt van toepassing. Reist u als toerist dan is er een zogenaamde Visa Support Letter vereist van het hotel waar u verblijft. 
 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op en we helpen u graag verder! Dat kan met een vrijblijvend advies of we kunnen u volledig ontzorgen en de gehele aanvraag voor u verzorgen. 
Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.