010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Partner van Air Cruise Collection

Visum International is benoemd als partner van Air Cruise Collection. Dit houdt in dat we voor deelnemers van Air Cruises de preferred supplier zijn voor visabemiddeling. We zijn trots dat we zo'n mooie naam mogen toevoegen aan ons partnernetwerk. 

 

Over Air Cruise Collection
Air Cruise Collection biedt buitengewone reismogelijkheden op alle continenten, in vrijwel elk land op de planeet, ter land, op zee en in de lucht. Met ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en plannen van reizen voor ervaren, kritische reizigers, weet Air Cruise Collection wat het betekent om waardevolle en gedenkwaardige reizen te leveren, waar ook ter wereld.

Ontdek bijvoorbeeld in 17 dagen de 'Parels van de Orient' waar u 8 landen aandoet en minstens 3 wereldwonderen. Of kies voor een 17-daagse ontdekkingsreis op het Afrikaanse continent waar u van wereldsteden via woestijnen naar steppes en bounty-stranden reist.

Bijzondere reizen die samengesteld worden door een heuse reisarchitect en waar geen concessies worden gedaan aan luxe, kwaliteit en service.

 

Partnership
Elke Air Cruise vereist per passagier meerdere visa omdat er vele landen aangedaan worden in zeer korte tijd. Air Cruise Collection heeft gekozen voor Visum International als partner voor haar visumbemiddeling. Onze bewezen flexibiliteit en uitstekende service hebben de doorslag gegeven in de uiteindelijke keus. Daar zijn we trots op! We zien uit naar een prettige samenwerking en hopen bij te dragen aan fantastische reizen!

Meer weten over Air Cruise Collection? Neem een kijkje op de website: aircruise.nl

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.