010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Partnership: Expedition Far East

Camperreizen-1-4.jpg

 

Als aanbieder van avontuurlijke camperreizen met o.a. bestemmingen zoals Iran, Rusland, Wit-Rusland en China (vaak gecombineerd in een enkele, lange reis met meerdere entries) kunnen visa aanvragen nogal eens complex worden. Bovendien is het van groot belang dat er gedurende de reis geen vertragingen ontstaan omdat dit verstrekkende gevolgen kan hebben voor de verdere planning.

Om die reden heeft Expedition Far East gekozen voor Visum International als partner voor de visumbemiddeling. De specialistische kennis van Visum International zorgt ervoor dat reizigers tijdens de vakantie niet voor verrassingen komen te staan.


Over Expedition Far East

Expedition Far East biedt 'individueel begeleide avontuurlijke overland camper reizen'. Een innovatief concept waarbij reizigers onder begeleiding van ervaren avonturiers, niet-alledaagse camperreizen maken naar bijzondere bestemmingen. De reizen van Expedition Far East bieden een ieder de mogelijkheid om de vrijheid en het avontuur van een solo-reis te beleven, maar met de zekerheid van een ervaren organisatie.

Meer informatie: http://www.expeditionfareast.com/


Match-made-in-heaven

Expedition Far East hecht veel waarde aan het ontzorgen van reizigers. Zo wordt er zorgvuldig onderzoek gedaan naar bijzondere bestemmingen, is er nauw contact met lokale betrouwbare gidsen en wordt een groot deel van de administratieve papierwinkel tijdens de reis uit handen genomen. Een aanpak die naadloos aansluit bij de service-gerichte filosofie van Visum International. Ook wij zijn van mening dat een dergelijke onderneming al genoeg voorbereiding vereist. Om die reden verzorgen wij graag de visumbemiddeling zodat reizigers zich vooral kunnen bezighouden met de voorpret.

We zijn er trots op dat we mogen bijdragen aan de droomreizen van Expedition Far East en wensen alle reizigers een fantastisch, zorgeloos avontuur toe!

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.