010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Sluitingstijden Ambassades September-Oktober

Houdt rekening met de volgende sluitingstijden van verschillende ambassades. Let op: dit kan gevolgen hebben voor de aanvraagduur van visa!

Onze openingstijden zijn van 08.30 t/m 17.00 uur op werkdagen. Buiten deze uren zijn wij wel telefonisch en per e-mail te bereiken en op afspraak.

 

- Bangladesh 27 september

- China 29 september t/m 4 oktober 

- Egypte 28 september

- Jordanië 27 september

- Nigeria 2 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.