010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Sluitingstijden Ambassades April

Houdt rekening met de volgende sluitingstijden van verschillende ambassades. Let op: dit kan gevolgen hebben voor de aanvraagduur van visa!

Vanwege het Coronavirus zijn veel ambassades en/of consulaten gesloten. Neem contact met ons op om te kijken voor de mogelijkheden.

Onze gewijzigde openingstijden zijn van 08.30 t/m 10.30 uur op Maandag, Woensdag en Vrijdag. Buiten deze uren zijn wij wel telefonisch en per e-mail te bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.

visuminternational.nl gebruikt cookies voor een optimaal gebruiksgemak van deze website. Klik hier voor meer informatie