010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Sponsoring: dance4life
dance4life.jpg
 
 
Visum International vindt het belangrijk haar steentje bij te dragen. Om die reden selecteren we elk jaar een goed doel en stellen we een bedrag beschikbaar. Dit jaar is er gekozen voor dance4life.
 

Over dance4life

Dance4life werkt samen met jongeren aan een gezonde toekomst. Ze doen dit door middel van seksuele voorlichting en maken gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Bovendien motiveert dance4life jongeren om zélf in actie te komen. Ook wordt er actief campagne gevoerd gericht op overheden, om ervoor te zorgen dat ze wetten veranderen of juist doorvoeren. Het Nederlandse initiatief vindt plaats in bijna 20 landen verspreid over 5 continenten.

Naast seksuele voorlichting, muziek en dans spelen ambassadeurs een cruciale rol in de aanpak van dance4life. Ambassadeurs hebben een enorm bereik en zorgen ervoor dat jongeren zich betrokken voelen bij dance4life én de problematiek. Dance4life werkt dan ook alleen samen met bekende personen die geloven in de missie van dance4life en de boodschap geloofwaardig kunnen verspreiden. Denk hierbij onder andere aan Doutzen Kroes, Hardwell, Eva Simons en nog vele anderen!

Sponsoring

Visum International heeft de sponsoring beschikbaar gesteld in de vorm van visa aanvragen. Zo helpen we niet alleen financieel maar kunnen we ook onze expertise in zetten om het - soms complexe - logistieke visa proces soepel te laten verlopen. 

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.