Terugblik 2018, vooruitblik 2019

We kijken terug op een mooi jaar voor Visum International. De rode draad die door 2018 heen liep was: groei. Niet alleen groei in de vorm van uitdagende projecten en nieuwe klanten maar ook intern zijn wij aan het groeien. We kijken uit naar een veelbelovend 2019 met deze nieuwe samenwerkingen.

Support Casper

Afgelopen jaar zijn wij begonnen met het steunen van Support Casper. Een campagne van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Deze stichting is zeer gemotiveerd om nieuwe behandelmethoden te vinden die het leven van de alvleesklierkanker patiënten kunnen verbeteren en verlengen. Zij willen met de Stichting en deze campagne de bewustwording rond alvleesklierkanker vergroten en tegelijkertijd structureel geld inzamelen om het broodnodige onderzoek naar nieuwe, innovatie behandelmethoden mogelijk te maken. Wij vinden het belangrijk om hier ons steentje aan bij te dragen. Lees hier meer over de stichting.

Ontwerp_zonder_titel_1.png

Business club

Naast het steunen van deze stichting zijn wij dit jaar ook lid geworden van de Business club. Een plek om te sparren met andere ondernemers. Als groeiende ondernemer is het van belang op de hoogte te zijn van de veranderingen binnen de markt. Zo kunnen wij zaken vanuit een ander perspectief bekijken en nieuwe inzichten opdoen. 

Nieuw personeel

Een andere stap die wij het afgelopen jaar gemaakt hebben is het aannemen van nieuw personeel. De groei zet door en daar is natuurlijk mankracht voor nodig. We hebben een specialist aangenomen met meer dan 12 jaar ervaring in de Visum en Legalisatie branche. Een echte aanwinst voor ons team. 

Nieuw transport

De groei zowel intern als extern heeft ook gevolgen voor het transport. Dit is een van de redenen dat wij dit jaar een nieuwe bedrijfsbus hebben aangeschaft. Dit maakt onze ophaal en aflever service het komende jaar nog beter en sneller.

Uitdagingen in 2018

De meest uitdagende klus van afgelopen jaar is een leuk verhaal. Dit was een particuliere klant. Deze mevrouw ging een wereldreis maken, maar geen gewone. Zij ging namelijk 27 landen bezoeken in 27 dagen. Je kan je voorstellen dat een reis zoals deze veel voorbereiding vereist. Het was dan ook een uitdaging voor ons om alle visums op tijd te verkrijgen. We kunnen met trots mededelen dat op het laatste moment alle visums succesvol bij deze mevrouw zijn afgeleverd en dat de reis door kon gaan! 

Nieuw jaar nieuwe kansen

‘Groei, als rode draad’ is wat wij voor het komende jaar graag willen doorzetten. Dit betekent ook op het gebied van service. Onze huidige klanten kunnen in het komende jaar zeker het servicelevel verwachten dat zij van ons gewend zijn, al dan niet beter. We kijken uit naar wat 2019 ons gaat brengen. Er ligt voor ons een veelbelovend jaar, met mooie samenwerkingen in het verschiet.

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.