010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Update: 3 maanden na de verhuizing
 
Het is alweer 3 maanden geleden dat Visum International is verhuisd naar de nieuwe locatie in Rotterdam. Hoog tijd dus voor een update! Lees in de Q&A hieronder met Jan-Paul Nieuwveld hoe het inmiddels gaat.
 

Q: En? Hoe bevalt het nieuwe pand?

A: Geweldig. Achteraf merkten we pas hoezeer we écht toe waren aan deze stap. Het paste perfect in het plaatje. Visum International groeit, zowel in aantal klanten maar ook in personeel. Dan merk je dat je simpelweg ruimte tekort komt. Daarnaast heeft het ook te maken met een stukje representatie. Wil je doorgroeien dan moet je zorgen dat ook de uitstraling op orde is. Dat geldt voor heel veel zaken maar dus ook zeker voor het kantoor, helemaal als je ook regelmatig klanten en relaties over de vloer hebt. 
 

Q: Hoe bevalt het in Rotterdam?

A: Rotterdam bevalt uitstekend! In Barendrecht zaten we er natuurlijk al dicht tegenaan dus we kennen de stad al heel goed, maar toch. Als je er dan eenmaal zit krijg je meer mee van de dynamiek. En hoe je het wendt of keert; Rotterdam zelf zit ook in de lift. Het is de place-to-be en je merkt dat dat ook afstraalt op je bedrijf. Er hangt een goede energie. 
 

Q: Is het kantoor al helemaal klaar?

A: Nou, het is een eind op streek maar de spreekwoordelijke 'puntjes-op-de-i' moeten nog gezet worden. Een van de belangrijkste zaken is toch wel de gevel die we graag wat zouden aankleden met branding. Dat geeft het geheel toch nog wat meer uitstraling. 
 

 Q: Los van de verhuizing, alles goed bij VI?

A: Jazeker! Niets te klagen. De markt is goed en steeds meer organisaties en particulieren weten ons te vinden. Om die reden zullen we per november een nieuwe medewerker verwelkomen. Leuk! Gelukkig hebben we daar nu in het nieuwe pand genoeg ruimte voor!
 

Het nieuwe bezoekadres:

Visum International B.V. 
Caïrostraat 109
3047 BB Rotterdam

Het nieuwe postadres:

Postbus 11038
3004 EA Rotterdam
Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.