010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Visum International: Dé partner van reisbureaus

 

Wist u dat Visum International partner is van reisbureaus door heel Nederland? Een 'match-made-in-heaven' kun je wel zeggen. Veel reizigers/vakantiegangers willen namelijk ontzorgd worden van de procedures rondom visa-aanvragen. In de praktijk echter, blijken veel travelagents niet te beschikken over de ervaring en expertise om dit soort verantwoordelijkheden op zich te nemen. Een partnership met Visum International biedt dan uitkomst! 

Waarom samenwerken met Visum International                                                                            

Wij werken inmiddels samen met meer dan 50 reisbureaus. Als reisbureau een partnership aangaan met Visum International betekent persoonlijke aandacht, flexibiliteit en goede service. Voor u, maar ook voor uw klanten. Visum International hanteert bovendien een beduidend lager tarief dan andere spelers in de markt. U bent verzekerd van:

  • Soepel verloop van de procedure
  • Aanvullende services
  • Volledig ontzorgd van visumaanvragen
  • Spoedaanvragen mogelijk
  • Altijd op de hoogte van sluitingsdagen ambassades
  • Gunstig tarief

Werkwijze

U leest meer over de werkwijze van Visum International op onze website (zie werkwijze). Naast de reguliere werkwijze bieden wij een scala aan opties zoals spoed-aanvragen, koeriersdiensten, overnight, meet-at-the-airport etc. 

Benieuwd wat Visum International voor u kan betekenen ? Neem contact op en we helpen u graag verder!

Team Visum International


Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.