010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

VI verzorgt visa voor volleyballers Orion

20171224_HS1_Naar_Siberie.jpg


Het is gelukt! Na een grootse inzamelactie gaan de volleyballers van Heren 1 van Orion tóch naar Siberië voor verdere deelname aan de Challenge Cup - de Europese topcompetitie.

Het was nog even spannend omdat er een flinke zak geld benodigd was om de heren te laten deelnemen. ,,Maar niet naar Siberië afreizen is ook geen optie”, zegt Wijnand Geerdink van de stichting Topvolleybal Orion. ,,Als we niet gaan krijgen we van de CEV (Europese volleybalbond, RW) een boete van 20.000 euro en worden we tevens drie jaar uitgesloten voor het spelen van Europees volleybal.”

Om die reden is er dus een grootscheepse actie op touw gezet. „De actie is meer dan geslaagd”, aldus Wijnand Geerdink. En daarom worden de tassen gepakt: de volleyballers van de Doetinchemse bekerhouder vliegen maandag richting Rusland. 

Met de kogel door de kerk werd het snel duidelijk dat de trip naar Rusland nogal wat praktische consequenties had. Zo was er uiteraard de noodzaak om de visa van team en technische staf zo snel mogelijk geregeld zien te krijgen. In dat kader is Visum International ingeschakeld. Een typische klus voor ons overigens met een strakke deadline en aanzienlijke consequenties als het mis gaat. 

Onder de aanzienlijke tijdsdruk is het een kwestie geweest van snel schakelen, korte lijnen en ad hoc improviseren om alles in goede banen te leiden. Inmiddels worden de puntjes op de i gezet en kunnen de heren zich zorgeloos voorbereiden op de wedstrijd. Het vertrek is a.s. maandag en de wedstrijd wordt gespeeld op woensdagavond. 

Mannen, namens het team van Visum International: succes! 


Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.