010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Visum International: aanvullende diensten

Flexibiliteit, snelheid en gemak staan centraal bij Visum International. Visum International is gespecialiseerd in de begeleiding van visa-aanvragen en legalisaties bij ambassades en consulaten voor alle landen van de wereld. Maar wist u dat Visum International u nog veel meer services aanbied die uw reisvoorbereidingen een stuk aangenamer maken?


Pasfoto service

Voor veel procedures zijn pasfoto's vereist. Heeft u geen tijd gehad om pasfoto's te laten maken? Of heeft u een foto maar voldoet deze niet aan de eisen van de ambassade? Geen probleem! Bij Visum International kunt u op onze locatie te Rotterdam gebruik maken van onze pasfoto service. Hiermee bent u verzekerd van pasfoto's die voldoen aan alle officiƫle vereisten.


Meet&Greet op Schiphol

Is het handiger voor u om ons te ontmoeten op Schiphol in plaats van in Rotterdam? Dan kunt u gebruik maken van de Meet&Greet service op Schiphol. In het geval van een spoed-aanvraag wordt deze service vaak ingezet. Uw documenten worden u op de luchthaven aangereikt.


Bereikbaarheid buiten kantooruren

Veel van onze klanten leven en werken in de 24-uurs economie. Het is daarom van groot belang dat partners bereikbaar zijn buiten de traditionele 9-17 werktijden. Om die reden is Visum International zowel in de avonden als in de weekenden bereikbaar voor spoed- en noodgevallen. Onze bereikbaarheid gecombineerd met de services voor spoedaanvragen zorgt ervoor dat de krapste deadlines gehaald worden.


Legalisaties

Wilt u een Nederlands document geschikt maken voor gebruik in een ander land? Legalisatie is de procedure om officiƫle documenten bruikbaar te maken in een ander land dan het land van afgifte. Visum International ondersteunt organisaties en particulieren bij het legaliseren van documenten.


Vragen?

Als specialist in de begeleiding van visa-aanvragen en legalisaties is flexibiliteit verankerd in het DNA van Visum International. Heeft u behoefte aan een bepaalde service die niet op de site voorkomt, neemt u dan a.u.b. contact met ons op en wij zijn u graag van dienst.

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.