010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Visum International is partner van Nationale Opera & Ballet

 

world.jpg

 

Elke lente vind er in St. Petersburg een van de meest belangrijke en prestigieuze evenementen in het ballet plaats: het DANCE OPEN festival. Een invloedrijk festival voor de creme-de-la-creme van de balletwereld. En dit jaar gaan er maar liefst 60 ballet dansers van het Nationale Opera & Ballet naar Rusland om hieraan te deel te nemen.

Uitdagingen

Reizen naar Rusland heeft nogal wat voeten in de aarde. Helemaal als het reisgezelschap bestaat uit meer dan 10 nationaliteiten die elk moeten voldoen aan verschillende aanvraagprocedures. Zo worden er verschillende eisen gesteld aan reizigers met de Nederlandse nationaliteit als aan reizigers vanuit Nederland met een Chinees paspoort - elk met een eigen doorlooptijd en documentatie.

Visum International als partner

Om de logistieke vraagstukken rondom visumbemiddeling te verzorgen is Visum International ingeschakeld als partner. Met onze jarenlange ervaring in complexe visumbemiddeling kon de technische leiding van het Nationale Opera & Ballet met een gerust hart uitkijken naar het festival.

De procedures zijn in kaart gebracht en conform planning zorgvuldig doorlopen. Het resultaat? Een zorgeloze reis met alle visum documentatie op orde.

Visum International wenst het Nationale Opera & Ballet enorm veel succes in St. Petersburg!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij complexe visumaanvragen? Neem contact op met Visum International en wij helpen u graag verder.

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.