010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Visum International sponsort Roparun!

 

roparun.png

In mei 2018 gaat de 27e editie van de Roparun van start. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. De Roparun is een jaarlijks evenement waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd!

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Zo luidt het motto van Roparun. Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die aan dit motto bijdragen.

Ook Visum International vindt het belangrijk haar steentje bij te dragen. Om die reden mogen wij met trots mededelen dat in 2018 Visum International een loper van de Roparun sponsort. Hiermee steunt Visum International de palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Namens Visum International wensen wij alle teams veel succes tijdens de Roparun.

Foto: Roparun Fototeam

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.