010-2929095

Nieuwsberichten Visum International

Wereldkampioenschap voetbal 2018 in Rusland


WK_rusland_site.png

Het wereldkampioenschap voetbal komt eraan. Eens in de vier jaar vindt het wereldkampioenschap plaats, dit jaar is dat in Rusland. Nationale teams van over de hele wereld komen hier samen om de strijd tegen elkaar aan te gaan. Voor Rusland is het ook een belangrijke tijd; gastland van het wereldkampioenschap zijn brengt veel toerisme met zich mee. 


Fan ID

Omdat er normaal gesproken een visum benodigd is om Rusland in te komen is er speciaal voor het wereldkampioenschap een nieuwe wet goedgekeurd. Volgens deze wet is er geen visum benodigd mits je een officieel toegangsbewijs voor de wedstrijd waarmee je een Fan ID kan aanvragen, deze ID kan aangevraagd worden via www.fan-id.ru. Ook is er gratis openbaar vervoer voor mensen met een Fan ID. Let er wel op dat het paspoort bij terugkomst in Nederland nog 6 maanden geldig dient te zijn.


Visum nodig?

Mocht het zo zijn dat iemand geen kaartje of Fan ID heeft maar alsnog naar Rusland wilt,  dan kan Visum International een visum aanvragen. Het is altijd verstandig om een visum een ruime tijd van te voren aan te vragen. Gaat het om een spoedgeval? Neem dan contact op met Visum International en we vertellen u graag meer. 

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.