010-2929095

 

Visum Indonesië aanvragen?

U bevindt zich: Visum International » Visumaanvraag indonesie
Het verzorgen van uw visum voor Indonesië door Visum International biedt u vele voordelen:
Met welk doel u Indonesië ook wilt bezoeken, er is altijd een visum benodigd. U kunt dit zelf (eventueel bij aankomst) aanvragen maar het is vaak erg druk met lange wachttijden tot gevolg. Daarnaast wordt elke aanvraag strikt nagekeken. Eenvoudiger is het uw visumaanvraag Indonesië vooraf aan te laten vragen door Visum International.

De voordelen op een rij:
  • U bespaart tweemaal een bezoek aan het consulaat van Indonesië.
  • Geen wachttijden, wij gaan voor u in de rij staan.
  • Full service dienst: Wij brengen uw visumaanvraag bij het consulaat en halen uw paspoort weer op zodra dit gereed is.
  • Het consulaat van Indonesië kijkt alle aanvragen strikt na. Om te voorkomen dat uw visumaanvraag wordt afgewezen, kijken onze visumexperts uw aanvraag eerst zelf na.
Afhankelijk van uw reden van bezoek heeft u een aantal reisdocumenten nodig om uw visum aan te vragen.

Uw reden van bezoek:

Consulaire kosten

» Single entry (incl. BTW)€ 50.00
» Multiple entry (incl. BTW)€ 110.00

Kosten voor bemiddeling

» Normaal 6 dgn (excl. BTW)€ 37.50
Contact
Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.