TeamNL Korfbal pakt winst in China

Dit weekend heeft TeamNL Korfbal de eerste editie van de Xhengzhou Cup 2018 gewonnen. Een geweldige prestatie, waar wij met trots een handje hebben kunnen helpen. 

 

Visa aanvragen.

Reizen naar China vereist een visum en dat moet uiteraard geregeld worden. Het aanvragen van visa wordt in onze ervaring nog te vaak als sluitpost gezien met alle gevolgen van dien. In een korte tijd moet er ineens een hoop geregeld worden wat soms vervelende consequenties kan hebben(met in het uiterste geval uitstel of annulering van de reis!). 

 

Visum International als partner.

Daarom schakelde het teammanagement Visum International in als partner voor de visa-aanvragen. Visum International heeft voor de 20 Nederlandse korfballers en staf de visa mogen verzorgen. het verzorgen van visa voor sporters is iets wat Visum International voor verschillende sportorganisaties en clubs doet indien nodig. Sporters van de Nationale teams zijn vaak actief in het buitenland wat het verzorgen van visa een complexe taak maakt; ze zijn maar voor een korte periode in het land om zich aan te sluiten bij het team of de bond waarna ze weer terug gaan naar het land waar ze spelen. Met Visum International als partner scheelt het de staf een hoop geregel waardoor ze zich volledig op het toernooi konden focussen. 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Visum International en wij helpen u en uw reisgenoten graag bij een zorgeloze reis.

Actueel
Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.