010-2929095

Visum ghana-zakelijk

U bevindt zich: Visum International » Ghana Zakelijk

Zakelijk visum voor Ghana

Om voor zakelijke reizen Ghana binnen te komen heeft u een zakenvisum nodig. Met een zakenvisum kunt u voor bepaalde tijd Ghana inreizen. Het type visum dat u nodig heeft, is afhankelijk van het aantal inreizen en de duur van het verblijf. Laat onze specialisten u verder adviseren bij uw visumaanvraag.

Onderstaand vindt u een overzicht waarin wordt getoond of voor reizigers met een Nederlandse nationaliteit een visum vereist is. Reizigers met een andere nationaliteit kunnen contact opnemen met Visum International voor meer informatie.

Voor deze bestemming met dit reisdoel is een visum vereist.  

Kies uw gewenste visum

Aantal inreizen

Single

Double

Multiple

Visum informatie

Toon info

-

Toon info

Meest gestelde vragen over de aanvraag van een zakelijk visum voor Ghana

Hoe lang duurt het aanvragen van een zakenvisum voor Ghana?
De aanvraagduur voor een zakenvisum voor Ghana duurt 5 werkdagen. De ambassade is alleen geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag

Kan ik een spoedaanvraag voor een zakenvisum voor Ghana indienen?
Ja, het is mogelijk om via een spoedprocedure een zakenvisum aan te vragen voor Ghana. De aanvraagduur via een spoedprocedure duurt 2 werkdagen. Houd er rekening mee dat de ambassade alleen is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Hoe lang is een zakenvisum voor Ghana geldig?
De geldigheidsduur is afhankelijk van het type visum. Een single entry visum is 30 dagen geldig.

Hoe lang voor mijn reis kan ik mijn visum voor Ghana aanvragen?
U kunt maximaal 3 maanden voor vertrekdatum uw visumaanvraag indienen.

Wat zijn de kosten van het aanvragen van een zakenvisum voor Ghana?
De kosten voor aanvragen van een zakenvisum voor Ghana bedragen € 109,95 per persoon.

Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.