010-2929095

Visum india-zakelijk

U bevindt zich: Visum International » India Zakelijk

Algemene informatie

Onderstaand vindt u een overzicht waarin wordt getoond of voor reizigers met een Nederlandse nationaliteit een visum vereist is. Reizigers met een andere nationaliteit kunnen contact opnemen met Visum International voor meer informatie.

Voor deze bestemming met dit reisdoel is een visum vereist.

  • Alle visumaanvragen dienen persoonlijk ingeleverd te worden bij het Visa Service Center VFS van de ambassade van India. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Visum International.
  
  • Aangezien de wachttijden oplopen tot 3 weken bieden wij u ook een VIP service aan. Met deze service maken wij voor u de afspraak op een kortere termijn en controleren de aanvraag en zorgen dat uw paspoort met visum weer in uw bezit komt. Voor verdere informatie over de VIP service kunt u contact opnemen met Visum International.
 
  • Het is ook mogelijk om een e-visum voor India aan te vragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Visum International.

Kies uw gewenste visum

Aantal inreizen

Single

Double

Multiple

Visum informatie

-

-

Toon info

Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.

visuminternational.nl gebruikt cookies voor een optimaal gebruiksgemak van deze website. Klik hier voor meer informatie