010-2929095

Visum rusland-technical-working

U bevindt zich: Visum International » Rusland technical working

Technical/working installation visum voor Rusland

Met een dit type visum kunt u voor bepaalde tijd (max. 90 dagen) Rusland inreizen voor installatie of onderhoudsdoeleinden, waarbij u gereedschappen en andere benodigde zaken mee kan nemen. U heeft alleen de mogelijkheid om te kiezen uit een single entry visum op dit moment. Laat onze specialisten u verder adviseren over uw visumaanvraag.

Onderstaand vindt u een overzicht waarin wordt getoond of voor reizigers met een Nederlandse nationaliteit een visum vereist is. Reizigers met een andere nationaliteit kunnen contact opnemen met Visum International voor meer informatie.

Voor deze bestemming met dit reisdoel is een visum vereist.

Per direct kunnen er weer visa aangevraagd worden.

Kies uw gewenste visum

Aantal inreizen

Single

Visum informatie

Toon info

-

-

Meest gestelde vragen over de aanvraag van een technical/working installation visum voor Rusland

Hoe lang duurt het aanvragen van een technical/working installation visum voor Rusland?
De aanvraagduur voor het aanvragen van een visum voor Rusland is afhankelijk van het type reis. Het aanvragen van dit type visum voor Rusland duurt regulier 6-7 werkdagen.

Kan ik een spoedaanvraag voor een technical/working installation visum voor Rusland indienen?
Ja, Indien de uitnodigende organisatie die vermeldt staat op de toestemming van het Ministerie, een spoedbrief opstelt met het verzoek tot urgentie en de reden hiervan. 

Wat zijn de kosten van het aanvragen van een visum voor Rusland?
Het aanvragen van dit type visum in de reguliere procedure voor Rusland kost € 154,70 excl. BTW. Dit bedrag is inclusief consulaire kosten en servicekosten.

Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.