010-2929095

Visum rusland-zakelijk

U bevindt zich: Visum International » Rusland Zakelijk

Zakelijk visum Rusland

Met een zakenvisum kunt u voor bepaalde tijd voor zakelijke doeleinden Rusland inreizen. Er zijn meerdere visa mogelijkheden. U kunt kiezen uit een single entry, double entry met een geldigheid van maximaal 90 dagen afhankelijk van uw aangeleverde documenten.

Een multiple entry visum met een geldigheid van een of meer jaren indien u hier voor in aanmerking komt. Laat onze specialisten u verder adviseren over uw visumaanvraag.

Onderstaand vindt u een overzicht waarin wordt getoond of voor reizigers met een Nederlandse nationaliteit een visum vereist is. Reizigers met een andere nationaliteit kunnen contact opnemen met Visum International voor meer informatie.

Voor deze bestemming met dit reisdoel is een visum vereist.

Per direct kunnen er weer visa aangevraagd worden.

Kies uw gewenste visum

Aantal inreizen

Single

Double

Multiple

Visum informatie

Toon info

Toon info

Toon info

Meest gestelde vragen over de aanvraag van een zakelijk visum voor Rusland

Hoe lang duurt het aanvragen van een visum voor Rusland?
De aanvraagduur voor een visum is afhankelijk van het type reis. De aanvraagduur voor een zakelijk visum voor Rusland is 6/7 werkdagen Voor een multiple entry visum is de aanvraagduur 10/11 werkdagen

Kan ik een spoedaanvraag indienen voor een zakenvisum voor Rusland?
Ja, het is mogelijk om via een spoedprocedure een visumaanvraag in te dienen. Een spoedaanvraag voor een zakelijk visum duurt 4 dagen in plaats van de gebruikelijke 6/7.

Voor een multiple entry visum met uitnodigingsbrief is het niet mogelijk om een spoedaanvraag in te dienen. Dit kan echter alleen met een FMS/Telex uitnodiging (Visum International kan dit voor u verzorgen)

Wat zijn de kosten van het aanvragen van een visum voor Rusland?
Het aanvragen van elk type visum voor Rusland kost € 114,50 excl. BTW ongeacht het aantal inreizen of de geldigheidsduur. Dit bedrag is inclusief consulaire kosten en servicekosten.

De kosten voor het aanvragen van een spoedprocedure voor een zakelijk visum bedragen € 165,- excl. BTW per persoon. Dit bedrag is inclusief consulaire kosten en servicekosten.

Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.