010-2929095

Werkwijze Visum International

U bevindt zich: Visum International » verhuisbericht

Visum International gaat verhuizen! 

Na een aantal jaar met veel plezier gewerkt te hebben in ons kantoor aan de Schillingstraat in Barendrecht, is voor ons het moment gekomen om de volgende stap te maken. Door aanhoudende groei en uitbreiding van het personeelsbestand zijn we uit het spreekwoordelijke 'jasje gegroeid'. 

 
Met gepaste trots delen we dan ook dit verhuisbericht met u. Per 3 juli zijn wij gevestigd in bruisend Rotterdam. Een stad die qua dynamiek en internationale allure aansluit bij de ambities van Visum International. We zien uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking vanaf onze nieuwe locatie. 
 
Nieuw adres
Visum International B.V. 
Caïrostraat 109
3047 BB Rotterdam
 010-2929095
 
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam
 
Goed te weten
Visum International werkt veel met post en koeriers. Het is daarom van groot belang dat u de juiste adresgegevens heeft. Om misverstanden te voorkomen verzoeken we u dan ook vriendelijk onze adresgegevens zo snel mogelijk te wijzigen in uw systeem. 
 
De oude postbus zal de komende maanden nog regelmatig gecontroleerd worden. Post die hierop binnen komt zal met een kleine vertraging (circa 1 dag) verwerkt worden. 
 
Ons telefoonnummer en emailadres blijven hetzelfde. 
Meer over Visa aanvragen
Contact
010-2929095
info@visuminternational.nl

Bezoekadres
Caïrostraat 109
3047 BB
Rotterdam

Postadres
Postbus 11038
3004 EA Rotterdam

Disclaimer
Visum International helpt particulieren en bedrijven bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Wij ontzorgen o.a. door de aanvraag voor u in te vullen, de aanvraag in te dienen bij het consulaat en het ophalen/bezorgen van uw paspoort en visum. Voor deze ontzorging rekenen wij een fee. U vindt de prijzen van onze dienst elders op de site.
In het kader van transparantie willen wij onze bezoekers er op wijzen dat het altijd mogelijk is om de aanvraag ook zelf in te dienen bij het consulaat. In dat geval betaalt u alleen de consulaire kosten. In het geval u kiest voor de ontzorging van Visum International dan betaalt u naast de consulaire kosten ook een fee voor Visum International. Wij hechten waarde aan transparantie dus deze verschillende posten worden altijd voor u uitgesplitst.